Flerbilskrock på Söderleden

Under lördagskvällen skedde en flerbilskrock på Söderleden i höjd med Sisjömotet och Järnbrottsmotet. Ingen person kom till skada.

ANNONS
|

Klockan 23:12 inkom ett larm om att en trafikolycka ska ha skett på Söderleden i norrgående riktning. Flera fordon ska enligt räddningstjänsten ha vara inblandade.

– Det rör sig om två till fyra bilar som är inblandade i olyckan, sa Andreas Terner, larm & ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Även polis och ambulans larmades till olycksplatsen. Enligt polisen skall inge person ha skadats i samband med olyckan. Polisen uppger också att det ska har rört sig om två stycken olika olyckor men i närheten av varandra.

– Det är två stycken olyckor på samma plats, sa äger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

ANNONS

Inga körfält ska ha blivit påverkade enligt ett trafikmeddelande från Trafikverket.

– Trafiken rullar fram men något begränsat, sa Andreas Terner.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS