Flera till sjukhus efter stort bråk

Flera personer har förts till sjukhus efter ett stort bråk i Mölndal. Enligt vittnen ska både brädor och träpåkar ha använts.

ANNONS
|

Vid 18-tiden larmade flera personer polisen om ett stort bråk i Fässberg.

– Det har böljat fram och tillbaka över flera gator. Det ska vara både män och kvinnor och tillhyggen inblandade – plankor och eventuellt ett bollträ. Det pratas om två familjer som har rykt ihop, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Enligt uppgifter ska det vara upp till 16 personer inblandade. Polisen var på plats med tre patruller.

– Det är väldigt rörigt. När vi kom fram till platsen var det tio personer som skrek om olika saker. Det är svårt att få klarhet i vad som har hänt, säger Morten Gunneng.

ANNONS

Två personer gripna

Ett vittne uppger för GP om hur det inledningsvis var sju sju personer som slogs med varandra men att det senare anslöt fler personer till bråket.

Polisens insatschef berättar vid 20.30 att man pratar med vittnen och håller på att avsluta insatsen på plats. Då var två personer gripna för misshandel.

Morten Gunneng har inga uppgifter om vad bråket kan tänkas bero på.

– Och jag tror aldrig att vi kommer reda ut vad som har hänt. Det är en lite rörig historia, säger han.

På söndagsförmiddagen uppgav Sahlgrenskas pressjour att sammanlagt fem personer vårdats på sjukhus för lindriga skador efter bråket. En person hade fått lämna sjukhuset.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS