Fem gripna efter bråk vid nattklubb

Fem personer greps under natten mot julafton efter att handgemäng uppstått i en krogkö på Avenyn.
– Det är väldigt rörigt allt det där, och flera som har bråkat, säger Peter Adlersson, polisen.

ANNONS
LocationGöteborg||

Vid 02.40-tiden på natten mot julafton fick polisen i Göteborg larm om ett bråk utanför en nattklubb på Avenyn. Väl på plats grep polisen fem personer, samtliga initialt misstänkta för våld mot tjänsteman.

– Det är den initiala rubriceringen. Sedan exakt vem som gjort vad, det vet vi ännu inte, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl hos polisen i Göteborg.

Inga större personskador ska ha uppstått i samband med bråket.

– Det är en ordningsvakt som har fått en skada, någon slags rodnad i ansiktet, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

Ett större antal personer ska ha varit inblandade i händelsen. Samtliga gripna är i 20-25-årsåldern, enligt polisens presstalesperson.

ANNONS

– Det är en hel del vittnen som ska höras, så det kan nog ta ett tag att reda ut vad det är som har hänt. Det är väldigt rörigt allt det där, det är flera som har bråkat, säger Adlersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS