En till sjukhus efter lastbilskrock på E20

En lastbil och två personbilar krockade tidigt på onsdagsmorgonen på E20 i riktning mot Göteborg. En kvinna i 25-års åldern behövde klippas ut och fördes till sjukhus. Vid halv åtta-tiden var alla inblandade bilar flyttade och vägbanan helt öppen för trafik igen.

ANNONS
|

Olyckan skedde vid Munkebäcksmotet vid 06:30 på onsdagsmorgonen. Detvar en lasbil som kört på en personbil bakifrån. Ytterligare en personbil skadades i krocken.

–En personbil och lastbil. Vid Munkebäck. En trebilskrock, avfart Munkebäcksmotet i riktning Göteborg, säger Andreas, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Satt fast i bil

Minst en person satt fast i en av personbilarna i morgontrafiken.

– Vi kommer behöva göra ett säkert uttag från en av personbilarna, säger Henrik vid larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Störningar i morgontrafiken

Polis och flera ambulanser var på plats. Det är oklart vilka personskador det rör sig om, men en kvinna i 25-års ålderns har förts till sjukhus.

ANNONS

– När man befarar nackskador så tar man det säkra före det osäkra, säger Tommy Nyman vid Polisen region Väst.

Olyckan orsakade långa köer. Vid halv åtta-tiden var alla inblandade bilar flyttade och vägbanan helt öppen för trafik igen.

ANNONS