E6: MC och bilar kolliderade

En motorcykel har kört in i en personbil på E6 i höjd med Angeredsbron. Ytterligare en bil blev inblandad i krocken. Skadeläget är enligt polisen oklart. Två av tre filer är öppna.

ANNONS
|

Det varvid 11:30 på midsommarafton som en motorcykeln och två bilister kolliderade.

– Vi fick larmet för några minuter sedan och är fortfarande på väg till platsen. Vi vet inget om hur pass skadade de inblandade är, säger Västra Götalandspolisens presstalesman Thomas Fuxborg.

Olyckan ska ha skett i norrgående riktning på E6 i höjd med Angeredsbron. Men när GP pratar med räddningstjänsten verkar saken nästan vara överspelad.

– Vi har varit på plats en stund och jobbat så nu ärtvå av tre filer öppna. Vi bedömer att vi kommer vara kvar i ytterligare fem minuter.Vi var egentligen bara framme och sanerade, sägerLars Jostelius, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten i Storgöteborg.

ANNONS

En stund senare har polisen mer information om läget. Precis som räddningstjänsten antydde blev ingen allvarligt skadad.

–MC-föraren skadade sin axel, armbågesamt knä och kördes till Sahlgrenska för vård. Iövrigt ådrog sig inga andra personskador, enligt Västra Götalandspolisens presstalesman Thomas Fuxborg.

ANNONS