Chef äter hatt efter gp.se-succé

ANNONS
|

– Det stämmer. Det är för att Trafikbloggen här på gp.se har blivit en läsarsuccé. När reportern Ulf Nyström drog igång bloggen sa jag till honom att inte vara för kaxig, utan komma tillbaka när hans blogg var den mest lästa av bloggarna på gp.se. Det tog bara några veckor – förra veckan hade bloggen över 30000 sidvisningar! Då plingade det till i mailboxen med en påminnelse från Ulf.

Vad ska du ha för tillbehör till hatten?

- Jag tänker på hälsan, så det blir ingen svårsmält hatt. Ett plommonstop som är så gott att jag kan dela det med kollegorna.

ANNONS

Du fegar väl inte ur nu och äter en bakelse eller så?

- Ingen kommentar. Men jag har anlitat stans bästa hattmakare – i den här genren.

Varför tror du Trafikbloggen har blivit en sådan succé?

- Den bevakar en fråga som väldigt många göteborgare är berörda och intresserade av. Kollektivtrafik och trafikfrågor är gemensamma för alla oss som bor här, och ett viktigt inslag på gp.se. När kollektivtrafiken fungerar är den ett viktigt kitt i hela regionen. När den fallerar är den ett dagligt irritationsmoment och arbetshinder för tiotusentals människor. Ulf Nyström är påläst och snabb med inlägg och väcker mycket debatt i aktuella frågor. Jag tror läsarna uppskattar att de kan delta i diskussionen och kommentera.

Hur reser du till jobbet själv?

- Jag åker spårvagn, nummer 9 eller nummer 11.

Då får man önska god spis på fredag då.

- Tackar.

ANNONS