Byggnadsställning brann i centrala Göteborg

En byggnadsställning och tillhörande byggpallar började under tisdagsmorgonen brinna i centrala Göteborg. Polisen har nu skrivit en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

ANNONS
|

Vid fyratiden på tisdagsmorgonen larmades polis och räddningstjänst till en brand i centrala Göteborg. Det rörde sig om en byggnadsställning fäst vid en husfasad och tillhörande byggpallar som börjat brinna.

– Det var en mindre brand. Det var inga svårigheter att släcka, säger Kalle Kivistö, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Polisen har nu skrivit en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

– Det betyder helt enkelt att någon har varit ovarsam men inte haft för avsikt att tända eld, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS