Byggnad brann i Lindome

En brand bröt ut i Lindome strax utanför Göteborg. Enligt räddningstjänsten ska det röra sig om ett ödehus, men man har inte fått detta bekräftat. Både polis och räddningstjänsten ska befinna sig på platsen.

ANNONS
|

Larmet kom till polis och räddningstjänst vid kvart i fyra under söndagen om att ett hus ska stå i lågor i Lindome.

– Det ska vara ett ödehus som brinner. Vi är tio brandmän på platsen och vi håller på att släcka, säger Gunnar Skaven, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Polisen har inte kunnat bekräfta att det rör sig om ett ödehus, men även de befann sig på platsen.

– Det ska eventuellt vara ett ödehus. Vi hade patruller på plats, men det framgår inte om vad det rör sig för hus, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

ANNONS

Ingen ska ha skadats i samband med händelsen och man vet heller inte vad det är som har orsakat branden. Polisen kommer att rubricera händelsen som antingen mordbrand eller skadegörelse genom brand.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS