Buss och två bilar i krock – en skadad

En buss och två personbilar har varit inblandade i en krock på Lerumsvägen i Olofstorp i nordöstra Göteborg. Lerumsvägen genom Olofstorp är för tillfället delvis avstängd. En person är lindrigt skadad.

ANNONS
|

Olyckan har skett vid 07-tiden på tisdagsmorgonen i korsningen Lerumsvägen och Karins väg i Olofstorp i nordöstra Göteborg.

– En buss har kört in i sidan på en personbil. Personbilen har snurrat runt och frontat med en annan personbil, säger Lotta Molander, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Enligt henne är en person lindrigt skadad.

Två ambulanser skickades till platsen men enligt Jessica Avenius, teamledare vid SOS alarm, har ingen person körts till sjukhus.

– Ingen person är avförd, säger hon.

Enligt Polisen har en person har tagits om hand av ambulans på plats då personen var chockad.

ANNONS

Lerumsvägen genom Olofstorp var tillfälligt helt avstängd efter olyckan. Vid 09-tiden uppgav Lotta Molander, vid Räddningstjänsten, att vägen delvis har öppnat för trafik igen.

– Det är begränsad framkomlighet på vägen. Vägen är delvis avstängd. Vi inväntar bärgare, säger Lotta Molander.

Enligt polisen finns det ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS