Buss och bil i krock utanför Liseberg

En buss körde under fredagseftermiddagen in i en bil utanför stora entrén vid Liseberg. Olyckan var av liten omfattning och ingen person ska ha kommit till skada. Olyckan orsakade dock trafikstockning.

ANNONS
|

Klockan 17.58 inkom ett larm om att en trafikolycka ska ha skett vid stora entrén till Liseberg. En buss och en personbil ska ha varit inblandad.

– Den uppgiften som har kommit in är att olyckan inte är allvarlig, sa Ulla Brehm presstalesperson vid polisen.

Räddningstjänsten bekräftade att olyckan var av mindre omfattning.

– Det är en buss som har kört in i en bil i låg hastighet. Bussen har sen skuttat upp på trottoarkanten, sa Andreas Tärner, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Olyckan ska ha medfört problem för trafikanter som skulle ta sig förbi Liseberg vid middagstid på fredagen.

ANNONS

– Det är tjockt i trafiken där just nu, sa Andreas Tärner.

Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha skadats i samband med olyckan. Vid 19-tiden ska det ha varit full framkomlighet igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS