Två personer till sjukhus efter singelolycka

Två personer skadades i en olycka strax norr om Älvängen vid 19.15 på onsdagskvällen. Den ena fick flygas med ambulanshelikopter från olycksplatsen.

ANNONS
|

En personbil körde av okänd anledning av Skepplandavägen vid Skönningared i riktning mot Skepplanda, strax utanför Älvängen. Bilen hamnade i diket några meter från vägen.

Enligt polisen ska en person ha skadats allvarligt i olyckan och har förts till Sahlgrenska med ambulanshelikopter.

– En person fördes till sjukhus med helikopter och en med ambulans, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i Västra Götaland.

Bohus räddningstjänstförbund (Borf) hade fem fordon på plats vid olyckan.

– Vi klippte upp taket i samråd med sjukvårdspersonalen för att kunna ta ut patienten till helikoptern på ett säkert sätt, säger Kristoffer Gottlieb, räddningschef i beredskap vid Borf.

ANNONS

Skadeläget hos de två personerna är ännu okänt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS