Spårvagn och personbil kolliderade

En spårvagn och personbil kolliderade vid Redbergsplatsen under onsdagseftermiddagen. Det orsakade tillfälligt stopp i spårvagnstrafiken. En person fördes till sjukhus efter olyckan.

ANNONS
|

Olyckan inträffade strax innan klockan 16. Enligt SOS Alarm ska det inte röra sig om en allvarlig olycka då både spårvagnen och personbilen ska ha färdats i relativt låg hastighet.

Räddningstjänst och polis åkte ut till platsen.

– Det var en spårvagn och en personbil som hade kolliderat, ambulans är tillkallad men jag har inga uppgifter om skadeläge, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen region Väst.

Polisen meddelade senare att föraren av personbilen skadades i olyckan och har förts till sjukhus. Personen ska vara lindrigt skadad.

Kollisionen orsakade tillfälligt stopp på spårvagnslinjerna 6 och 8 i riktning mot Kortedala och Angered.

ANNONS

Vid 16:30 rullade trafiken som vanligt igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS