Smitning efter frontalkrock

Två personbilar har under måndagsförmiddagen frontalkrockat i Kortedala. Enligt polisen ska en av bilarna blivit rejält intryckt. En eller två personer som befann sig i den andra bilen ska ha smitit från platsen till fots.

ANNONS
|

Larmet inkom strax efter klockan elva på måndagen. Två personbilar frontalkrockade i Kortedala och vägen stängdes av.

– En av bilarna ska vara rejält intryckt, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson.

Enligt polisens uppgifter ska det röra sig om lindriga personskador.

"Hörde smällen"

Räddningstjänsten var snabbt på plats.

– Vi har en station där och de hörde smällen därifrån så de kunde ge sig ut direkt, säger Dan Lindqvist vid räddningstjänsten.

En eller två personer som färdats i en av de inblandade bilarna ska efter olyckan ha smitit från olycksplatsen till fots av okänd anledning.

– Det kan handla om chock eller något annat, säger Hans Lippens.

ANNONS

Polisen meddelar att de misstänker att den ena bilen kan vara anmäld stulen.

– Skylten är stulen och vi får undersöka om inte hela bilen är stulen, men det är för tidigt att säga, säger Hans Lippens.

Ingen person är gripen för något brott. En anmälan är skriven om smitning från trafikolycksplats. Polisen har sökt i området med hundpatrull och tagit en bil i beslag.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS