Olycka på Lundbyleden

En lastbil och en personbil krockade vid Lundbyleden lite efter klockan 15 vid Brunnsbomotet. Olyckan påverkade trafiken, men trafiken flyter åter igen.

ANNONS
|

Det var vid 15:13 som SOS Alarm fick olyckan inrapporterad. Lastbilen och personbilen hade krockat på Lundbyleden i riktning mot staden.

– Det är tre personer som satt i fordonen som var med i olyckan, säger Bosse Florell, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Enligt polisen ska en person vara avförd i ambulans för sjukhusvård efter olyckan. Skadeläget för denna person är oklart.

Olyckan påverkade trafiken i två körfält i riktning mot staden en stund efter olyckan, men trafiken kom åter igång efter att räddningstjänst och ambulans var färdiga på platsen.

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS