Misstänkt mord i Göteborg

En man i 20-års avled i en lägenhet i Göteborg under lördagen. Två personer som befann sig i bostaden och har gripits misstänkta för mord alternativt dråp.

ANNONS
|

Det var vid 11-tiden under lördagen som polis och ambulans larmades till en lägenhet på Hisingen i Göteborg. Hjärt- och lungräddning påbörjades på en man i 20-årsåldern i lägenheten, men hans liv gick inte att rädda och han avled på plats.

Då det inte kunde uteslutas att mannen utsatts för brott inledde polisen en förundersökning om mord alternativt dråp.

I lägenheten fanns ytterligare två personer, en man och en kvinna, som har gripits misstänkta för mord, alternativt dråp. Polisen kommer hålla förhör med personerna.

– Personerna som vi hämtat in till förhör är även misstänkta för narkotikabrott. De var påverkade när vi kom till platsen, säger Johan Josarp, vakthavande befäl på polisen.

ANNONS

Lägenheten var under lördagen avspärrad för teknisk undersökning och en rättsmedicinsk obduktion kommer att göras.

Anhöriga till den avlidne mannen har underrättats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS