Lastbil och personbil i krock

En personbil och en lastbil krockade under tisdagsförmiddagen på E6 i höjd med Olskroksmotet. Olyckan orsakade stora trafikstörningar då tre av fyra stängdes av under räddningsarbetet.

ANNONS
|

Larmet inkom klockan 10.22 på tisdagen.

Räddningstjänsten var tidigt på plats med tre enheter vid olycksplatsen där en lastbil och en personbil hade kolliderat. Olyckan skapade under tiden för räddningsarbetet stora trafikstörningar i södergående riktning vid Olskroksmotet längs E6.

– En av fyra filer är öppen vilket snabbt orsakar köer, berättade Christer Dyrfeldt, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

Vid 11-tiden var arbetet vid platsen avslutat. Enligt räddningstjänsten kom ingen person till skada i samband med olyckan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS