Bilar i brand i Göteborg

Räddningstjänsten larmades till Biskopsgården efter att två bilar brann kraftigt på en parkering. Enligt polis finns det i nuläget inga misstänkta.
– Bilarna är helt utbrända, säger Magnus Nordqvist vid polisen.

ANNONS
|

Det var vid 22-tiden under måndagskvällen som räddningstjänst larmades till Biskopsgården i Göteborg efter att två bilar stod i lågor på en parkering på Vintervädersgatan.

Räddningstjänst arbetade med att släcka branden. Det ska inte ha varit någon spridningsrisk till omgivningen.

– Det var två bilar som brann ordentligt. Det var bara bilarna som brann, det var inget annat i närheten, varken andra bilar eller byggnader, säger Lars Jostelius vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Inga misstänkta

Även polis har varit på plats.

– Bilarna är helt utbrända. Man kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand, men det finns inga misstänkta, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

ANNONS

Polisen betraktar händelsen som ett spaningsärende.

– Det fanns några vittnesuppgifter om eventuella gärningsman, säger Magnus Nordqvist.

Räddningstjänsten räknar med att vara klara vid platsen vid 23-tiden.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS