Victoria´s Secret öppnar i Nordstan

Nu är det klart att underklädesbutiken Victoria´s Secret öppnar i Nordstan. Ett glädjande besked, tycker Nordstans VD Ulrika Carlsson. – Vi är väldigt glada att de etableras, säger hon om det nya tillskottet.

ANNONS
|

Efter sommaren slår butiken Victoria´s Secretupp sina portar i Nordstan.Ulrika Carlsson, VD,är övertygad om att ett stort intresse finns för butiken.

– Det är ett eftertraktat märke, konstaterar hon.

Victoria´s Secret som varumärke marknadsförs genom kända modeller, framförallt via den årliga modevisningen "Victoria´s Secret Fashion Show", där dessutom göteborgaren och modellen Kelly Gale har medverkat.

Förutom Victorias Secret, tillkommer även Paolo Robertos restaurangPane Fresco under hösten. Ulrika Carlsson tror även på fler etableringar inom kort.

– Vi har hela tiden pågående samtal om vad för varumärken vi kan etablera, det är mycket förändringar i Nordstan. Vi har fått flera nya butiker de senaste året och det kommer säkert fler än vad vi vet nu, säger hon.

ANNONS

Samtidigt växer cityhandeln i Göteborg. Flera välkända varumärken har etablerat sig i staden den senaste tiden, bland annat Michael Kors på fredsgatan och Tommy Hilfiger på Kungsportsavenyn. Det finns även planer på att öppna en H&M home-butik i Göteborg.

– Det är viktigtatthandeln i city också stärks, det är inte bara i Nordstan som det händer saker, säger Ulrika Carlsson.

ANNONS