Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

518689.jpg

Långa köer till sommarrean

Dåligt väder ger högtryck i årets sommarrea. När startskottet gick ringlande köerna långa av kunder som ville göra klipp på NK som drog igång sin rea i dag

Mängder som ljusa sommarklänningar, toppar, dräkter, shorts och skor. I jämförelse med i fjol är det ett dignade utbud av kläder på årets midsommarrea, där kunderna kan faktiskt kan hitta en hel del reakap.

På NK Mode kan man hitta märkeskläder upp till halva priset. Och Elisabeth Löffler, bläddrade sig effektivt genom reagalgarna av skjortor och toppar.

- Vad jag söker? Det vet jag inte, men jag ser det när jag hittar det, säger hon.

Kommer inte midsommarrean lite tidigt i år?

- NK böjar alltid sin rea veckan före midsommar, och nu börjar den redan i helgen eftersom det är många som är lediga, säger Monica Perman, kommunikationsansvarig på NK.

Modebranschen har haft en tuff vår, där kunderna hellre valt att shoppa skor än kläder, enligt försäljningsstatistiken. Men det är inget som NK säger sig ha märkt av.

- Vi har haft en god försäljning under hela våren, och vi klarade oss bra under hela krisen, genom att våra kärnkunder fortsatte att handla som vanligt, säger Monica Perman.

Hela Fredsgatan ner mot Nordstadstorget var ett gytter av shoppande människor som bar på kassar.

Kanske inte så underligt, med tanke på att ett flertal rear ut allt till 50 procent - redan första reaveckan.

Mest läst