Flygbolaget Norwegian lanserar direktflyg mellan Göteborg och Madrid.
Flygbolaget Norwegian lanserar direktflyg mellan Göteborg och Madrid.

Göteborg får nytt direktflyg till Madrid

Nu kan du dra och hänga med Ronaldo. På torsdagen lanseras nytt direktflyg mellan Göteborg och Madrid. – Det är glädjande att vi nu kan erbjuda de som bor i Göteborg möjlighet att flyga direkt till Madrid, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian, i ett pressutskick.

ANNONS
|

Sparka fotboll med Cristiano Ronaldo och utforska Spaniens huvudstad – nu blir det ännu enklare för Göteborgare att resa till Madrid.

Det är flygbolaget Norwegian som utökar sina avgångar från Landvetter flygplats. Bland annat innebär det att man kommer att införa ett nytt direktflyg mellan Göteborg och Madrid.

– Det är glädjande att vi nu kan erbjuda de som bor i Göteborg möjlighet att flyga direkt till Madrid i moderna och bekväma flygplan med gratis WiFi och live tv ombord. Med våra inrikeslinjer till Kanarieöarna är det dessutom möjligt att kombinera Madrid med ett par dagar i Gran Canaria eller Teneriffa, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian, i ett pressutskick.

ANNONS

För göteborgarna som vill se mer av Spanien är det ett glädjande besked att Norwegian förra hösten introducerade sju stycken inrikeslinjer i landet. Alltså finns det goda möjligheter att via Madrid se mer av den Iberiska halvön om man inte fått nog.

Den nya linjen kommer att börja flyga från och med den första augusti och kommer att trafikeras två gånger i veckan.

ANNONS