Björn fastnade med huvudet i burk - likt en scen från Nalle Puh

I flera veckor sågs björnen gå runt med huvudet i en plastburk i Kirkwood i New York. Flera medborgare larmade om björnen och fällor sattes ut för att fånga in den och befria den från burken.

ANNONS
|

Sagobjörnen Nalle Puh fastnar återkommande med sitt huvud i honungsburkar när han försöker slicka i sigden sista droppen honung. En liknande händelse har nu inträffat på riktigt i New York.

Det var en kvinnasom var den första att uppmärksamma den svarta björnen med en huvudet fast i en burk i sin trädgård i stadenKirkwood den 24 april. Honlarmade Miljövårdsdepartementeti New York. Senaresamma dag fick departementetsamtal efter samtal från medborgaresom också hade sett björnen.Fällor sattes ut i området för att fångabjörnen och under loppet av tre veckorlyckades de fånga tre stycken - men ingen med huvudet i en burk.

Det dröjde ända till i torsdags innan "burk"-björnen fångades in och burken kunde tas bort. Föremålet kring björnens huvud visade sig vara en förpackning försaltkringlor eller ostbågar. Björnen hadegått runtplastburkenden i flera veckor.

ANNONS

ANNONS