Här är danskarnas nakenhån.
Här är danskarnas nakenhån.

Här är Danmarks nya svenskhån

ANNONS
|

I kväll gör Sverige och Danmark upp om en biljett till fotbolls-EM i Frankrike - och danskarna gör sitt bästa för att försöka få svenskarna ur balans, skriver Nyheter24.

Den danska nyhetssajten Metroxpress uppmanar nämligen sina användare att ”klä av svenskarna” och att ”skrapa sig till Zlatans kalsonger”.

En interaktiv bild på Zlatan Ibrahimovic i landslagsdress tillåter sajtens besökare att så att säga skrapa bort svenskens shorts och blotta - ett par rosa kalsonger av modell y-front.

Metroxpress skriver att svenska landslaget kommer att bli avklädda på Parken i kväll och de uppmanar även sina läsare att ”gå till attack” med skämt om Sverige under hashtaggen #ZlatansUnderbukser - Zlatans underkläder.

ANNONS

Som vi tidigare berättat gjorde dansk tv sitt bästa att försöka skaka om Sverige inför det första playoff-mötet i lördags. Videoklipp på Facebook visade bland annat hur danskar ”återerövrade” Skåne.

Efter 2-1 på Friends arena trodde vi kanske att vi tystat danskarna, men uppenbarligen får vi vänta på att Zlatan sänker Danmark i kväll och tar Sverige till EM. Då får han gärna fira i precis vilka kalsonger han vill...

Tillhandahålls av Zappat.se - följ oss på Facebook!

ANNONS