Ezinne Okparaebo kan hoppa.
Ezinne Okparaebo kan hoppa.

13 miljoner har sett norska Ezinne hoppa

Vissa har svårt att ta ett trappsteg utan att snubbla. Här är kvinnan som tar sex trappor i taget.

ANNONS
|

Norska sprintern Ezinne Okparaebo befinner sig just på träningsläger i Sydafrika och delar gärna med sig av sina övningar på Facebook. Här finns klipp där hon gör höga knän på en gräsmatta, hoppar med vikter och delar en glad nyårshälsning.

I söndags lade hon upp en " target="_blank">video som visar hur det kan gå till när Ezinne har bråttom i trappan. Hon hoppar sex trappsteg – i taget.

Videon där den spänstige sprintern gör sina jättekliv i slowmotion har spridits snabbare än Usain Bolt i toppform och har i skrivande stund drygt 13 miljoner visningar på Facebook.

Själv nöjer sig den blygsamme atleten med att skriva dit orden "Stair Jumps" och en bild av en glad groda.

I en kommentar till klippet skriver Team Jamaica att Ezinne kan sätta sig vid telefonen och vänta på ett samtal från stora energidrycks-tillverkare på jakt efter en atlet med bra tryck i benen.

ANNONS
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
ANNONS