Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

"Nya läsarchatten en succé"

Den här veckan har vi haft fokus på lanseringen av nya gp.se. Vi har fått mängder av reaktioner, inte minst är vår nya läsarchatt en succé.

I onsdags var det premiär för uppfräschade gp.se med ny design och med en alldeles färsk dialogredaktör som varje vardag finns på plats för att chatta med läsarna.

Tre frågor till Margareta Romare och Evalis Björk

GP:s chef för digitala medier respektive nya dialogredaktören om responsen.

Vad tycker läsarna bäst om?

– Att sajten är överskådlig, ren, tydlig och snabb. Och så uppskattar de läsarchatten.

Vad tycker de mindre bra om?

– Den övergripande frågan har varit varför sajten är vänsterställd och inte centrerad. Flera reagerar mot att det blir en stor vit yta till höger på sajten. Det hänger ihop med att vi har separerat det redaktionella innehållet och annonserna för att båda ska exponeras bättre. Nu får vi samla ihop alla åsikter och sedan göra en utvärdering. Vi återkommer.

Tillbaka till läsarchatten, den känns som en succé, eller hur?

– Ja, vilket engagemang vi har mött, fantastiskt. Precis vad vi hoppades på. Första dagen fick vi många synpunkter på den nya sajten, därefter mängder av åsikter och frågor, dels om trängselskatten, dels om trängseln på spårvagnar och bussar. Och så stort gensvar på chattarna med chefredaktören Cecilia Krönlein och sportreportern Johan Rylander. Vi vill också passa på och påminna om att vi vill ha in nyhetstips och idéer om vad ni vill läsa i GP. Vi lovar att lyssna!

Vi har också startat ett nytt kund- och supportforum på gp.se. Kundservice hittar du i anslutning till läsarchatten högst upp till höger på gp.se.

Bild - 4
Bild - 1
Bild - 2

GP:s musikskribent Jan Andersson tycker att förtroendet för Melodifestivalens programledare Danny Saucedo och Gina Darawi är skadat.

Mest läst