Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter

Nya bakslaget för Engvall – problem med knät igen

Han fick stora delar av förra säsongen förstörd av skador. Nu har Gustav Engvall drabbats av ett nytt bakslag och missar söndagens cupmatch mot Degerfors.

Gustav Engvall har fått problem med sitt knä på nytt. Hans vänstra knä har tömts på vätska och därför missar han cupmatchen mot Degerfors på söndag.

– Det handlar om en vätskebildning i trakterna av den menisk som vi opererade fjol. Vi har tömt knät och satt in antiflammatorisk behandling. Han kommer inte att spela i helgen, utan köra rehab, vilket vi hoppas ska ge ett positivt svar i början av nästa vecka, säger sjukgymnast Fredrik Larsson till klubbens hemsida.

Emil Salomonsson som skadade sig olyckligt under träningslägret i Dubai när han skulle hämta en boll närmar sig en comeback men har fortfarande ett tag kvar. Hälften av de klamrar som sattes i hans sår tas bort på tisdag.

– Då vet vi mer exakt hur det ser ut. Vad vi kan säga i nuläget är att inga komplikationer i form av exempelvis infektioner tillstött och att det läker enligt plan, säger Fredrik Larsson.

Mest läst