Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter

Natten Frölunda sent ska glömma

Spelarna i Frölunda bjöds på en upplevelse de sent ska glömma när de kom till Göteborg. Vid Campus hade cirka 100 supportrar samlats för att hylla sina hjältar.

Under tisdagskvällen tog Frölunda hem CHL-guldet efter en dramatisk final mot Kärpät i finska Uleåborg. Inte många minuter efter slutsignalen satt spelarna på flyget hem till Göteborg.

En ganska lugn flygning där några av spelarna valde att inleda ett ganska stillsamt firande. Firandet fortsatte när bussen från Landvetter Flygplats rullade in vid Campus i Göteborg. Dryga 100 supportrar valde att hylla sina hjältar – trots att klockan var 02.30 under natten till onsdagen. En av spelarna som hyllades lite extra var Anton Axelsson.

– Ett fyrfaldigt hurra för en man som opererat halva sin kropp för att kämpa för klubben vi älskar, utbrast en supporter inför en rörd Anton Axelsson.

Jublet ökade när lagkapten Joel Lundqvist höjde CHL-bucklan inför fansen. Bucklan försvann dock lika snabbt ur Lundqvist armar och följde istället med Robin Figren och fansen när firandet fortsatte. Firandet förblev dock ganska lugnt då flera av spelarna ska på landslagsuppdrag och CHL-guldet är ett delmål. Det stora målet för säsongen är SHL-titeln.

Tränare Roger Rönnberg var dock snäll mot sina spelare och skippade den inplanerade träningen som skulle varit under onsdagsförmiddagen.

Mest läst