Äntligen - "Jul med Ernst" är tillbaka

Vad vore julen utan "Jul med Ernst"?. På torsdag är det dags igen. Ernst Kirchsteiger återvänder till herrgårdsflygeln på Gustavsviks herrgård utanför Kristinehamn i Värmland, skriver TV4.

ANNONS
|

Det är äntligen dags för en nionde säsong av "Jul med Ernst".Ernst Kirchsteiger återvänder till herrgårdsflygeln på Gustavsviks herrgård utanför Kristinehamn i Värmland. Huset ska inredas, det ska bakas och julpysslas. Dessutom får man följa med på utflykter i området, skriver TV4.

LÄS MER:Tusentals längtar efter Ernst Kirchsteiger

LÄS MER:Ernst Kirchsteiger måste få leva

Bakar för fullt

Årets säsong sänds i tre avsnitt med start på torsdag klockan 20.00 i TV4.

LÄS MER:Ernst Kirchsteiger: "Det är vi som är livet, så koka äppelmos"

På TV4´s Facebooksida har de börjat peppa för kommande säsong med lite gamla avsnitt. I klippet nedan ser man Ernst Kirchsteiger baka för fullt med maxad julstämning:

ANNONS

"Julen är räddad"

Och på Facebook är fansen lyriska. Tusentals har gillat nyheten om kommande säsong. Och kommentarerna är många: "Snart är den oändliga längtan över, julen är räddad än en gång", skriver en. "Kanske det finns ett nytt projekt till nästa jul", skriver en annan. "Ser fram emot lite harmonisk TV", skriver en tredje.

-Jag blir aldrig så glad som när jag tänker på att när någon, efter att ha sett mitt program, reser sig upp och rostar några mackor och bjuder på, eller går ut och mekar med bilen, eller klipper häcken. Att de gör något. Vad som helst, harErnst Kirchsteiger tidigare sagt.

ANNONS