Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Mohlin om Gais-truppen: Stänger inga dörrar

GAIS testar provspelande Smith i morgondagens träningsmatch mot Halmstad. Det blir en möjlighet att se hur man står sig mot ett kommande seriemotstånd. – Man ska inte dra några stora växlar så här tidigt på säsongen, säger sportchef Fredrik Mohlin.

Försäsongens andra träningsmatch mot Halmstad BK blir en chans för GAIS att testa musklerna mot ett kommande seriemotstånd men sportchef tonar ned vikten av mötet.

– Det är alldeles för tidigt på säsongen så det har ingen större betydelse. Vi kommer gå runt på flera spelare och det kommer säkert Halmstad också göra. Det är klart det är lite av en värdemätare men man kan inte dra för stora växlar så här tidigt på säsongen, det är i första hand en genomkörare, säger Mohlin.

Matchen blir också en chans att testa provspelande mittfältaren Renny Smith som GP skrivit om tidigare. Britten tillhör Championship-laget Burnley FC i dagsläget och tidigare varit i akademierna hos både Chelsea och Arsenal.

– Tanken är att han ska få speltid men hur mycket lämnar jag till Benjamin (Westman, huvudtränare). Renny Smith har kört på bra och vi är nöjda med det vi har sett men vi vill se honom i matchsituationer också, det skiljer sig ju från träningar även om man alltid försöker få det så matchlikt som möjligt där.

Inga fler spelare är på väg in till laget i dagsläget.

– Vi är nöjda med den spelartruppen vi har men stänger inga dörrar, säger Fredrik Mohlin.

Redan nästa vecka börjar tävlingsmatcherna för GAIS när man reser ner till Skåne för att möta HIF i Svenska Cupens första match.

Mest läst