Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Namnlöst-1 kopiera

Mensah får debutberöm: Han gör det jättebra

Mittbacken Baba Mensah debuterade när en för dagen stark gulsvart U21-trupp besegrade Utsikten. …– För att vara en första insats gör han det jättebra, säger Häckens assisterande tränare Christian Lundström.

Häcken (U21)–Utsikten 2–1

Med bland annat nyförvärven John Owoeri och Niclas Andersén på planen träningsspelade Häckens U21-lag på Bravida Arena. Med på konstgräset fanns också, för första gången i Häckentröjan, Baba Mensah.

– Han såg jättebra ut. Han har intressanta egenskaper med sin bollskicklighet och att han söker bra lösningar. I defensiven är han rejäl och stark. Sen är det som alltid med nya spelare att det tar lite tid att anpassa sig, säger Christian Lundström.

Mensah debuterade bredvid Jasmin Sudic i backlinjen. Längre fram i planen var det René Makondele och Dardan Rexhepi som gjorde målen. I helgen väntar Svenska Cupen mot Brommapojkarna. Flera av de som medverkade mot Utsikten har stärkt sina aktier inför årets första tävlingsmatch.

– Det blir helt klart en fajt om platserna. Många av spelarna som var med i dag gör bra prestationer och kan spela på lördag, säger Christian Lundström

Mest läst