Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
174331_IMG7187
Stort pådrag. Flera polisbilar och ambulanser larmades vid 21.30-tiden på fredagen till Majorna. Enligt polisen ska en man och kvinna ha slagits med varandra. Under bråket misstänks kvinnan ha skadat mannen med ett stickvapen.

Massiv polisinsats i Majorna - hus stormades

Flera polisbilar och ambulanser har larmades till Majorna i Göteborg på fredagskvällen. Enligt polisen misstänks en kvinna i 25-årsåldern ha skadat en man i 30-årsåldern med ett stickvapen.– De sprang ut poliser ur bilarna, det hade en sköld uppe när de sprang in till en av gårdarna i området, säger ett vittne till GP.

Polisen larmades till ett hus på en tvärgata till Karl Johansgatan i den så kallade Hängmattan i Majorna vid 21.30-tiden på fredagen. Ett vittne till dramat säger till GP:

- Jag möttes av en massa polisbilar på gatan. Det såg ut som de lyfte sina vapen och fem poliser sprang in på gården.

Enligt polisen handlade det om ett bråk mellan en man i 30-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern.

Båda kvinnan och mannen greps av polisen.

– Av någon anledning har de börjat bråka med varandra och under bråket har det kommit fram ett stickvapen, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i Göteborg.

Enligt Johan Josarp har det upprättas två anmälningar gällande grov misshandel och misshandel.

Josarp uppger att kvinnan misstänks ha skadat mannen med ett stickvapen.

Den skadade mannen fördes till sjukhus men ska enligt polisen inte ha livshotande skador.

– Det har gjorts en anmälan och en motanmälan, de inblandade ska bo i området, men upprinnelsen till bråket känner jag inte till, säger Johan Josarp.

Polisen var vid 22.10-tiden på fredagen fortfarande kvar vid platsen.

– Vi är där med ett antal enheter, exakt hur många kommenterar vi aldrig. Vi har nog en hel del att göra vid platsen. Det handlar om att höra eventuella vittnen och säkra bevis, säger Johan Josarp.

På lördagsmorgonen hade polisens ledningscentral inga ytterligare uppgifter om fredagskvällens drama och Sahlgrenska universitetssjukhusets pressjour hade inga uppgifter om att någon skadad från därifrån skulle finnas på något av sjukhusen i Göteborgsområdet.

Mest läst