Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
246090h1024.jpg
I en frågestund på Facebook beskriver Veronica Maggio sin nya skiva som "... mera mörk och ärlig. Lite tydligare. Lite mera här och nu. Och konstigt nog lite drivigare i mitt i allt det vemodiga". Arkivbild.

Maggio om nya skivan: Mera mörk och ärlig

På torsdagen släpptes Veronica Maggios nya singel "Den första är alltid gratis", som också är titeln på det kommande albumet som släpps den 6 maj.

Efter singelsläppet höll Maggio en frågestund på sin officiella Facebooksida där hon bland annat fick frågan om hur hennes nya skiva kommer att skilja sig mot de tidigare.

"Alltid svårt att svara på när man precis har blivit färdig med skivan. Men jag tror att den kommer att vara lite mera mörk och ärlig. Lite tydligare. Lite mera här och nu. Och konstigt nog lite drivigare mitt i allt det vemodiga", skriver hon som svar.

Bland Maggios mest kända låtar finns "Måndagsbarn", "Jag kommer" och "Sergels torg". Hennes debutalbum "Vatten och bröd" kom 2006 och hennes fjärde och senaste album "Handen i fickan fast jag bryr mig" släpptes i oktober 2013.

På måndag släpps musikvideon till singeln "Den första är alltid gratis".

Mest läst