Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Hellström och Maggio.

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  Maggio: Jag är fortfarande i chock

  Veronica Maggio och Tomas von Brömssen är fortfarande helt tagna av lördagens konsert med Håkan Hellström på ett rekordfullt Ullevi.

  - Jag är fortfarande i lite chock tror jag. Det var det mest fantastiska jag har varit med om i scenväg, säger Veronica Maggio, som var en av gästartisterna under Håkan Hellströms konsert.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  - Det var en sådan perfekt kväll. Perfekt väder. Håkan var så bra, bandet spelade så bra och publiken var helt enastående.

  Hur kändes det att gå upp på scen inför nära 70 000 människor?

  - Innan jag kom upp på scenen ville jag bara att någon skulle ta mig därifrån, och att någon annan skulle träda in i mitt ställe. Men sedan kändes det bara så tryggt och varmt, säger Veronica Maggio.

  Bakom scenen var det stora känslor av nervositet och tårar.

  - Tårarna kom för att allting var så bra, säger Veronica Maggio.

  När GP når Tomas von Brömssen, berättar han att en stor del av gänget från gårdagens hyllade konsert fortfarande umgås i dag.

  - Drömmen fortsätter. Vi fortsätter att njuta. Det är inte klokt! säger han.

  Det är som de inte kan släppa taget om varandra.

  Att gå in på scen inför nära 70 000 personer är onekligen en utmaning, konstaterar Tomas von Brömssen.

  - Men Håkan har en sådan magisk förmåga att skapa lugn och tillförsikt omkring sig, så jag blev fullkomligt avspänd. Det var så jäkla kul att jag hade velat spela ett par låtar till. Det var en härlig gnista, säger han.

  - Det var första gången jag var på rockkonsert på Ullevi, och det har gett mersmak. Speciellt känslan under den fina låten Du är snart där, och sedan fyrverkerierna mot himlen. Allt var så rätt, säger han.

  De som var på Ullevi igår fick med ett minne för livet. Och det fick även de artister och musiker som fanns med på scenen.

  Malin William Olsson spelar vanligtvis klassisk musik. I går framträdde hon tillsammans med tre kolleger i stråksektionen från gruppen SeLest.

  Dagen efter har hon svårt förstå vad hon varit med om.

  - Det är lite svårt att ta in. Men det var helt underbart. Helt otroligt, säger Malin William Olsson.

  Hon tycker att det inledningsvis var lite nervöst att uppträda inför det jättelika publikhavet.

  - I början var jag lite nervös men det var ju underbara snälla människor vi spelade så det gick över. Och det var en så härlig stämning, säger Malin William Olsson.

  Hennes kollega Jenny Sjöström tyckte också att det var en magisk kväll.

  - Det var helt fantastiskt. Jag har svårt förstå vad som hände. Det är ogripbart. Det var en sådan fantastisk stämning. Det kommer att dröja några veckor innan jag smällt det här, säger Jenny Sjöström.

  - Jag har ibland funderat över hur det skulle vara att stå på scen framför så mycket folk. Att spela med ett så välrepeterat band och med en sådan artist och människa som Håkan Hellström är stort. Det sker nog bara en gång i livet.

  Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.