Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 2

Mördad på Hisingen ännu oidentifierad

En man i 20 -30 årsåldern dödades på eftermiddagen på ett kafé på Hisingen. Enligt polisen har han utsatts för mycket kraftigt våld.

Larmet till polisen kom 16.45 på måndagseftermiddagen. En person uppgav att han sett en person ligga livlös på golvet på kafeét Black Diamond på Nordanvindsgatan vid Wieselgrensplatsen.

När polisen kom till platsen några minuter senare hittades den skadade mannen på golvet. Det är okänt om mannen då var vid liv, men ambulanspersonal uppges ha försökt att rädda mannens liv, utan att lyckas.

- Vi kan bekräfta att mannen är död och att han utsatts för mycket kraftigt yttre våld, säger polisens förundersökningsledare Leif Rundberg till GP på måndagen.

Polisen är än så länge förtegen om vad som hänt.

- Vi hör just nu det vittne som slog larm, men annars har vi inga vittnesuppgifter, säger Leif Rundberg. Några personer som satt på en restaurang intill Black Diamond säger sig ha hört ett skrik, men om det kom från Black Diamond vet vi i nuläget inte, säger Leif Rundberg.

Vad som orsakat mannen död vet inte polisen ännu. Rättsläkare är på väg till platsen och polisen har också letat efter föremål i området som kan ha använts.

Ännu vid 19.30-tiden låg mannens kropp kvar på platsen i väntan på rättsläkare.

En stor del av kvarteret kring brottsplatsen spärrades och polisen knackade dörr i området för att få upplysningar.

Mannen är på tisdagsmorgonen fortfarande inte identifierad, uppger polisen. Man har heller inga spår efter den eller de som orsakat mannens död. Flera förhör med vittnen har genomförts under kvällen.

Brottrubriceringen är mord alternativt dråp.

Mest läst