Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/11

Måns Zelmerlöw säljer sin lyxlägenhet

Måns Zelmerlöws lyxiga lägenhet i Stockholm är till salu. Lägenheten säljs av kändis-mäklaren Niklas Berntzon och enligt honom har flera tusen personer redan spanat in lägenheten. Men enligt mäklaren är det med vemod stjärnan säljer lägenheten. – Han har trivts otroligt bra. Nu är det världen som drar i honom. Så han säljer med lite vemod, säger Niklas Berntzon.

Den före detta Allsångsledaren och Schlagerstjärnan Måns Zelmerlöw ska flytta från sin lägenhet på Kungsholmen i Stockholm.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Det är tv-mäklaren Niklas Berntzon som ansvarar för försäljningen av lyxvåningen på 105 kvadratmeter och enligt honom är det speciella med lägenheten ljuset och utsikten över Stockholm. 

– Det som verkligen slår emot en när man kommer upp är ljuset. Att vara över träd och hustak plus att det är fönster åt både öst och väst ger en väldig extra rymd, säger Niklas Berntzon till GP. 

LÄS ÄVEN: Här är huset som inretts efter kultregissörens filmer

Måns har trivts "otroligt bra"

Utgångspriset ligger på närmare 10 miljoner kronor och spekulanterna har hittills varit många, trots att annonsen bara legat ute sedan i fredags. 

– Jag lade ut bostaden på nätet igår. Och redan nu har flera tusen varit inne och tittat, säger Niklas Berntzon. 

Och enligt mäklaren är det med tungt sinne Måns Zelmerlöw beslutat sig för att lämna lägenheten och sälja den.

– Han har bara bott här i några år, men han har trivts otroligt bra. Nu är det världen som drar i honom. Så han säljer med lite vemod, säger Niklas Berntzon. 

LÄS ÄVEN: Eminem säljer sitt hem – med brakförlust

Vill undvika nyfikna fans

Han berättar att många även kontaktat honom för att boka privata visningar. Och till Måns Zelmerlöws fans besvikelse blir det enbart privata visningar. 

– Vi får se hur många som kastar sig in i ett budkrig. Men här blir enbart privata visningar. Annars blir det kaos och många nyfikna fans som kommer, säger Niklas Berntzon. 

Enligt mäklaren är den stora öppna våningen perfekt för sociala sammanhang, och han menar att köparen får vänta sig att många vänner vill komma på besök i lägenheten. 

– Våningen är verkligen extremt bra för sociala sammanhang. Stort och öppet. Så man kan förvänta sig att kompisarna kommer köa för nästa middagsbjudning. Dessutom finns ett stort härligt loft där gästerna kan övernatta. Med utsikt över kök, matplats, vardagsrum och Måns flygel där han skrivit stora hits.

LÄS ÄVEN: Nu kan du köpa Bob Dylans gamla hem

Det här är Måns Zelmerlöw: 

Måns Zelmerlöw, 31 år, är en svensk artist och programledare. Han slog igenom när han medverkade i programmet Idol 2005, där han hamnade på en femteplats.

Efter det har han medverkat i program som Let's Dance, Så ska det låta och Melodifestivalen.  År 2015 deltog han i Melodifestivalen för tredje gången och vann med låten Heroes. Som Sveriges representant vann han senare hela Eurovision song contest 2015. 

Han har varit programledare för bland annat Allsång på skansen, Melodifestivalen och Sommarkrysset. år 2016 var han programledare för Eurovision Song Contest då det sändes från Sverige. 

Mest läst