Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Bild - 1

"Lillis" fortsätter i Frölunda

Nu är det klart att Stephan "Lillis" Lundh fortsätter i Frölunda, som assisterande till nye tränaren Kent Johansson. Lundh har skrivit kontrakt på en säsong.

Efter en tids spekulationer bekräftar nu Frölunda HC att det blir Stephan "Lillis" Lundh som står bredvid Kent Johansson i båset kommande säsong.

Lundh, som tränade Frölunda två säsonger i mitten på 2000-talet och ledde laget till ett SM-guld 2005 och SM-silver 2006, kallades in som förstärkning under förra säsongen för att stötta upp dåvarande tränaren Ulf Dahlén.

Nu är det alltså klart att han, efter att ha avslutat anställningen som förbundskapten för juniorkronorna, blir kvar i minst en säsong till.

– Jättekul, det känns som om det finns en stor potential i laget, ja i hela klubben. Det kändes väldigt kul att komma tillbaka till Frölunda i vintras. Det gav mersmak, säger han i ett pressmeddelande.

Kent Johansson, huvudtränare:
– ”Lillis” och jag känner varandra lite grann sedan tidigare. Jag vet att vi delar samma värderingar både kring ishockeyn men också kring livet i stort. Det gör att vi har en väldigt bra gemensam plattform att jobba från.

– Det är förstås också en fördel för mig att ”Lillis” är inne i klubben. Det känns väldigt bra.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Mest läst