Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Bild - 1

Lasse Kronér rasande över nya Heden

Tidigare har Gothia Cup arrangörerna kritiserat förslaget för Nya Heden. Nu rasar också Lasse Kronér mot kommunen i en intervju med Expressen/GT. – De har ju hål i huvudet att de inte ser hur mycket Gothia Cup och Partille Cup gör för Göteborg, säger Lasse Kronér till tidningen

Det är inte bara Gothia Cup-arrangörerna som gått i taket efter att stadsbyggnadskontoret under tisdagen presenterat förslaget för nya Heden. Nu går även Göteborgsprofilen Lasse Kronér ut med hård kritik i en intervju med Expressen/GT.

– Vi har ett ställe som kan bli som Central Park. Vi har en fantastisk plats mitt i hjärtat i Göteborg - gör det då till något fantastiskt för framtiden i stället för att tänka så jäkla kortsiktigt. Ännu en gång ska de två största byggherrarna tjäna en massa pengar. Gör någonting för göteborgaren i stället. Alltså, det är ju så dumt så att man får panik. Det är ju denna stan i ett nötskal, säger Lasse Kronér till Expressen/GT.

Lasse Kronér menar att man måste prata med arrangörerna för Gothia Cup och Partille Cup och sätta de i "första rummet". Han vill hellre se att man planerar Hedens framtid tillsammans med de stora arrangörerna.

– De drar in osannolikt mycket pengar till denna stad som ingen i denna "smarta" kommun verkar förstå

– De måste ju prata med giganterna Gothia Cup och Partille Cup som ger vår stad så oerhört mycket, säger han avslutningsvis till tidningen.

Mest läst