Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
zlatan

Lagerbäcks sågning: Ska inte ha en sån spelare på plan

Zlatan Ibrahimovic sköt in 1-0 via John Obi Mikel. Efteråt sågade Lars Lagerbäck Chelseaspelarens agerande i muren."Zlatan skjuter hårt, så jag har viss förståelse för att Mikel gör så, men det är snudd på att man inte ska han en sådan spelare på plan, säger han i Viasat.

I den 39:e matchminuten i Champions League-åttondelen mellan PSG och Chelsea orsakade John Obi Mikel en frispark strax utanför det egna straffområdet. När sedan Zlatan Ibrahimovic lade upp bollen för att skjuta ställde sig Mikel i muren och via nigerianen sköt sedan Ibrahimovic in 1-0 till sitt PSG.

Mikel fick senare revansch, när han strax före halvtidsvilan pangade in kvittering. Men i paus fick han rejäl kritik från Islands förbundskapten, till lika Viasat-experten, Lars Lagerbäck:

"Det får inte förekomma på den här nivån att man vänder sig bort och till och med hoppar undan. Zlatan skjuter hårt, så jag har viss förståelse för att Mikel gör så, men det är snudd på att man inte ska han en sådan spelare på plan, säger han i Viasats sändning.

PSG tog sedan kommandot i den andra halvleken och i den 78:e kunde inhoppande Edinson Cavani sätta det avgörande 2-1-målet.

Mest läst