Jonas Hallberg blir ny programledare för Top model

Stylisten Jonas Hallberg leder den nya omgången av Top model. Inspelningarna börjar 28 maj. Årets säsong kommer enbart att ha kurviga modellaspiranter.

ANNONS
|

- Deltagarna är fab, och jag ser så mycket fram emot att se vad de kan göra framför kameran, säger Jonas Hallberg i ett pressmeddelande.

- Kurviga babes är precis vad modebranschen längtar efter och behöver. Jag är övertygad om att vi kommer att hitta minst en ny Top model-superstjärna bland våra tjejer, fortsätter han.

Programmet spelas in i Portugal, med start 28 maj, och ska sändas på Kanal 11 i höst.

De tävlande kommer från både Sverige, Norge och Danmark. Jonas Hallberg kommer att leda programmet tillsammans med två profiler från våra grannländer.

Vinnaren kommer att få ett kontrakt hos den Londonbaserade agenturen Milk och hamnar på omslaget till modemagasinet Slink Magazine.

ANNONS

– Efterfrågan på kurviga modeller har ökat lavinartat, och vi ser fram emot att välkomna Top model-vinnaren in i vår familj, harAnna Shillinglaw, grundare av Milk, sagt i ett tidigare pressmeddelande.

Enstaka kurviga modeller har varit deltagare i tidigare säsonger av Top model.2008 blev Whitney Thompson den första kurviga modellen att vinna America's next top model, som leddes av supermodellen Tyra Banks.

Här är Whitney Thompsons första Slink Magazine-omslag, som hon lagt ut på sitt Instagramkonto:

ANNONS