Här är sommarens hetaste streamingpremiärer

Under sommaren dyker mängder av både nya och återvändade tv-serier upp på streamingtjänster så som Netflix och HBO Nordic. Här är några av de största tv-premiärerna att se fram emot sommaren 2017.

ANNONS
|

Sommaren är i full gång, och för den som fått nog av solstränder och badsemester finns mycket nytt att titta på i serieväg. Även om våren bjöd på en del stora premiärer, så som nya "Twin Peaks, så bjuder även sommaren på både en hel del nytt och återkommande.

LÄS MER: Därför blir tv-serierna allt svartare

Bland dessa hittar vi sjunde, och näst sista, säsongen av HBO:s "Game of Thrones". Trots att återkomsten blir kort - säsongen blir bara sju avsnitt istället för normala tio - så lovar både skådespelare och serieskaparna att tempot kommer skruvas upp ordentligt.

– Saker kommer röra sig snabbare eftersom kriget som karaktärerna väntat på till sist är här, säger serieskaparen D.BWeiss tillEntertainment Weekly.

ANNONS

Mer pengar än biografer

Under de senaste åren har fler och fler företag satsat desto mer på just streamat material. I december lanserade Amazon sin streamingtjänst i Sverige med serier så som "The Man in the High Castle" och "Top Gear"-trions nya serie "The Grand Tour" som dragplåster.

LÄS MER: Så har tv-serierna hanterat skådespelarnas graviditeter

Mer beräknas det också bli. EnligtrevisionsbyrånPricewaterhouseCoopers förväntas Netflix och Amazon dra in mer pengar än biografer i Storbritannien redan 2020.

– Efterfrågan för tv-serier på internet visar inga tecken på att sakta ner, säger Phil Stokes, avdelningschef förunderhållning och mediapå PwC till The Guardian.

Klicka dig igenom bildspelet här ovan för att se vilka de hetaste streamingpremiärerna är under resten av sommaren.

ANNONS