De tävlar om en plats i årets Paradise hotel

Ikväll är det dags för tv-programmet Förspelet att finkamma Göteborg. Deltagarna tävlar om en plats i nästa säsong av Paradise hotel.

ANNONS
|

Som tidigare år har tusentals unga svenskar sökt till årets säsong av Paradise hotel.I tv-programmet Förspelet får ytterligare kandidater en chans att vara med.

I kväll är det dags för programledaren Saga Scott tillsammans medRobin "Mos" Andersson att hitta kandidater från Göteborg. Vinnarna av Förspelet får VIP-biljetter till Paradise hotel.

LÄS MER:De är klara för höstens Paradise

Saga Scott väckte stor uppmärksamhet som deltagare i Paradise hotel 2014och Robin "Mos" Andersson från Göteborg vann både Förspelet och Paradise hotel2015.

LÄS MER:Robin "Mos" Andersson gör ny låt - dissar Zara Larsson

En av deltagarna i kvällens avsnitt är 21-årigaMatilda Bohäll från Göteborg.

ANNONS

Varför vill du vara med?

- För att mitt liv är lite mellanmjölk.Jag är en människa som behöver att det händer saker. Jag kände att jag ville vara med om en sjuk upplevelse, säger hon.

Matilda Bohäll tror att hon kan bidra med både skratt och drama.

- Jag är inte en sådan som söker drama, men det är så att drama brukar kommatill mig. Jag är en människa som tar väldigt mycket plats och det kan folk störa sig på. Framförallt andra tjejer, sägerhon och fortsätter:

- Det är klart att det är jobbigt att folk stör sig på mig som människa, men det ärden där svenska avundsjukan. Det är lite skrattretande.

LÄS MER:Här är göteborgarna som vill vara med i Paradise hotel

Matilda Bohäll menar att det är synd att omgivningen ofta är skeptisk till Paradise hotel.

- Jag tycker det är tråkigt att folk är så skeptiska. Jag tycker nog inte att det är så farligt som det framstår ibland. Visst att de klipper så vi ser korkade ut, men det finns mycket vettiga människor som söker.

En annan sökande är 20-åriga RobertoVlasman från Göteborg. Han beskriver sig själv som en ladiesman med gott självförtroende.

- Men det är inte bara snack, det är verkstad också. Jag säger inte att jag har en massa muskler, eller pengar eller är värsta hunken. Mennär det kommer till snacket kan jag vara den kille tjejerfantiserar om att ha.

ANNONS

Han vill väldigt gärna gå vidare i Förspelet.

- Jag hade passat väldigt bra i Paradise hotel, sägerRobertoVlasman

Vilka två som går vidare återstår att se.

Förspelet i Göteborg sänds på TV3 Play och läggs upp tisdag 3 maj 21.00.

De som tävlar i Göteborg är:

Jonathan Björkman, 21 år.

Filippa Blomqvist,19 år.

Roberto Vlasman, 20 år.

Matilda Bohäll, 21 år.

Sebastian Walldén, 21 år.

ANNONS