Tunga stjärnor till "Stjärnklart"

I vinter står Carola, Måns Zelmerlöw, Ace Wilder, Petra Marklund och Loreen på samma scen när turnerande showen "Stjärnklart" ger sig ut på vägarna.

ANNONS
|

Carola ser fram emot att dela stjärnglans med resten av gänget.

- Det kändes lite skönt att inte ta hela lasset själv, att få möta artister på scen och utvecklas på det sättet, säger hon till Jönköpings-Posten.

Carola berättar för tidningen att hon speciellt ser fram emot att sjunga med Loreen.

ANNONS

- Det känns som att ett hav öppnar sig när hon sjunger eller tar sig an en låt. Det vore häftigt att se vad vi kan göra utan att ta ut varandra. Var vi kan mötas. För det måste vi kunna göra, säger hon.

"Stjärnklart" har funnits i 30 år och genom åren har showen samlat några av Sveriges största artister och underhållare. Länge var showerna bara till för företag, men förra året öppnades de för alla.

Sedan starten har kapellmästaren Anders Berglund varit ledare för konceptet, men i år tar komikern och programledaren David Hellenius över jobbet.

- Det ska bli roligt att göra något som har en så lång historia, och inte minst med det här gänget, säger han till Dagens Nyheter.

TT

ANNONS

Fakta: Hit kommer "Stjärnklart"

30/11, Västerås, 1/12 Helsingborg, 2/12 Jönköping, 5–6/12 Malmö, 7–8/12 Stockholm, 9/12 Karlstad, 13–15/12 Göteborg, 16/12 Lidköping.

ANNONS