Tore checkar in på Paradise Hotel

Komikern Tore Kullgren checkar in på Paradise Hotel. "Det är ett riktigt Tore-hotell", säger han i programtrailern på TV3.

ANNONS
|

Den här veckan är det skolvecka på Paradise Hotel och då checkar ingen mindre än komikern och FC Z-profilenTore Kullgren in som rektor på hotellet.

Det är meningen att nördikonen ska ta reda på hur mycket dokusåpadeltagarna kan egentligen.

- Jag är här som rektor för att hålla lite ordning i klassen och så vill jag att deltagarna lär sig någonting, säger Tore i TV3:s trailer inför programmet.

Paradise hotel-deltagarna får bland annat frågor som hur många meter det går på en mil och vilken världsdel Mexiko ligger i. Något som bland annat fårMatilda LindegrenochAlexander D´Rosso att vrida på sig i stolarna. Men Tore verkar ändå nöjd med sina elever.

ANNONS

LÄS MER:Här är alla deltagare i Paradise Hotel

- Jag är stolt över att få vara rektor på en sådan här fin skola, det här är ett riktigt Tore-hotell, säger han i TV3:s trailer.

Tore Kullgren har tidigare medverkat i fotbollsprogrammetFC Z där femtonkillar, som aldrig spelat fotboll tidigare, tränadesav Glenn Hysén och Richard Lidberg. I dag arbetar han som ståuppkomiker.

Paradise Hotel visas på TV3 måndagar och tisdagar 22.00.

ANNONS