Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter

1/12

Thorsten Flinck hoppar av "Let's dance"

Thorsten Flinck hoppar av "Let´s dance": "Let’s Dance är ett väldigt fysiskt krävande program och vi vill inte äventyra våra deltagares hälsa. Antingen får man klartecken eller så får man det inte och tyvärr i Thorstens fall", säger Tanja Tabrizian Selfors, presskontakt för "Let's dance" till Aftonbladet.

"Let´s dance" har säsongspremiär i mars och leds av tv-profilerna Tilde de Paula Eby och David Hellenius. En av deltagarna skulle vara skådespelaren Thorsten Flinck, 55. I januari var skådespelaren positivt inställd till sin medverkan:

– Det ska bli jättekul på alla sätt, jag står med väldigt positiva ögon inför detta, sa han i ”Nyhetsmorgon” i TV4.

"Är supertråkigt"

Nu hoppar han av på grund av hälsoskäl, meddelar TV4, som inte vill gå in på ytterligare detaljer.

– Det är supertråkigt att Thorsten inte kan vara med, men i övrigt kommenterar vi aldrig våra deltagares hälsotillstånd, säger Tanja Tabrizian Selfors, pressansvarig för "Let´s dance", till GP.

Kommer det bli någon ersättare?

– Ja, nu kommer vi börja försöka hitta en värdig ersättare till Thorsten. Vi tycker det är jättetråkigt att han inte kan vara med.

När blir det klart?

– Det får vi se. Det här är som sagt helt färskt. Vi får återkomma om det, säger Tanja Tabrizian Selfors.

Bara några timmar innan beskedet publicerade danspartnern Malin Watson ett inlägg på Instagram: "Mannen med tusen ansikten! Allvarliga Thorsten eller glada Flinck?! Vilken sida vill ni se på dansgolvet?", skrev hon till en bild med skådespelaren.

Enligt Aftonbladet "kuggade" han i TV4:s hälsoundersökning som genomförs av läkare.

- Så är det. Let’s Dance är ett väldigt fysiskt krävande program och vi vill inte äventyra våra deltagares hälsa. Antingen får man klartecken eller så får man det inte och tyvärr i Thorstens fall, säger Tanja Tabrizian Selfors, presskontakt för "Let's dance" till tidningen.

LÄS MER: Här är deltagarna i "Let´s dance"

Deltagarna som är aktuella just nu är Messiah Hallberg, Anja Pärson, Anders "Arga snickaren" Öfvergård, Stina Wollter, Johannes Brost, Dominika Peczynski, Ellen Bergström, Samir Badran och Mikaela Laurén.

Mest läst