The Rock är ett steg närmare att bli president

Wrestlingstjärnan och skådespelaren Dwyane "The Rock" Johnson har tidigare pratat om att ställa upp i amerikanska presidentvalet 2020. Nu har även dokument lämnas in till den amerikanska valmyndigheten för kampanjen "Run the Rock 2020".

ANNONS
|

Texten fortsätter under klippet.

I samband med att Donald Trump valdes till USAs 45:e president så gick en annan kändis ut med att han funderar på kampanja för att bli president i valet 2020 - nämligen Dwayne "The Rock" Johnson.

– Det senaste valetvisar att allt kan hända. Och jag skulle verkligen vilja fokusera på att hjälpa folk,berättade Dwayne ‘The Rock’ Johnson till magasinetVanity Fairom presidentskapet.

Förbereder sig för 2020

Vad som kanske kunde uppfattas som ett skämt fortsatte sedan med att Dwayne Johnson uttalade sig i GQ om frågan, och förra månaden uppträdde han tillsammans med Tom Hanks i humorprogrammet Saturday Night Live som presidentkandidat.

ANNONS

Nu har ocksåen kampanjkommitté lämnat in dokument till den amerikanska federala valmyndigheten FEC för organisationen "Run the Rock 2020", som ämnar att Dwayne Johnson ska bli president om tre år, skriver The Hill.

Det är oklart vilken relation mannen som skickade in dokumentet har till den muskulöse skådespelaren, och om Dwayne Johnson själv är direkt involverad i det hela, men tydligt är att fler är intresserade av att se The Rock i Vita huset om några år.

ANNONS