Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

thåström

Thåström om sorgen efter Christian Falk

Joakim Thåström berättar nu om sin sorg efter vännen och Imperiet-kollegan Christian Falks död. -Det här är en sorgens dag, säger han till Dagens Nyheter.

Christian Falk förlorade kampen mot cancern i bukspottskörteln. Den inflytelserika artisten och producenten blev 52 år gammal.

Han hyllas nu av flera av Sveriges främsta artister. Joakim Thåström, som spelade i Imperiet tillsammans med Christian Falk under 1980-talet, väljer också att berätta om sin sorg.

-Jag har vetat om det ett tag och träffade Christian på gatan bara för tre veckor sedan, men det har ju gått så otroligt fort. Och trots att jag följt det på avstånd så blir det en chock, säger Thåström till Dagens Nyheter.

I Aftonbladet berättar han vidare om hur han minns sin vän.

-Christian var en fantastisk musiker, så var det ju. Jag kommer att minnas vår tid i Imperiet så klart. Vi hade otroligt mycket roligt tillsammans, säger Thåström till tidningen.

På lördag, den 26 juli, sänds Christian Falks sommarprat i P1. Programmets redaktör Elin Claeson har tidigare sagt till TT att han ville att programmet skulle sändas:

-Det var Christians vilja och även familjens önskan att programmet skulle sändas om vi skulle hamna i den här situationen. Det var ett ömsesidigt beslut.

Mest läst