Annie Lennox. Bild: Stefan Rousseau.
Annie Lennox. Bild: Stefan Rousseau.

Talangscouten till Annie Lennox: Du har potential

Talangscouten kunde inte tro sin lycka när den hörde Annies röst. Vilken stjärna! Vilken potential! Genast erbjöds fyndet ett avtal med löfte om kändisskap och ljusa dagar.

ANNONS
|

Det skedde en liten tabbe längs vägen bara. Annie heter nämligen Lennox i efternamn, och är redan en av världens mest kända artister.

"Jag snubblade över din musik online och gillade verkligen vad jag hörde", skriver den uppenbarligen rätt gröna talangscouten, och fortsätter med att presentera sin radiokanal i Los Angeles.

Där kan Annie Lennox få speltid, lovar scouten – om programchefen Glenn gillar hennes senaste singel vill säga, som sångaren ombeds skicka in i mp3-format.

150 radiostationer

Scouten, som presenterar sig som Kylie, undrar också vad för slags marknadsplan Lennox har för sin musik. Kanalen är nämligen ansluten till en talangutvecklingsfirma som kan hjälpa henne att nå ut till 150 radiostationer världen över.

ANNONS

"Och det bästa är, att om de verkligen gillar dina låtar, kommer de att stå för alla marknadsföringskostnader (...) Hälsa bara från Kylie så borde det vara lugnt:"

"Nu har jag fått chansen"

Någon inskickad fil från Annie Lennox är nog inte att vänta, ens efter det lockande erbjudandet. Med sex soloalbum på cv:t, samt 75 miljoner sålda skivor med sitt band Eurythmics, känner sig artisten troligen rätt nöjd med både sin talang och nuvarande kändisnivå.

Road blev hon i alla fall av brevet, som i dag publicerades på hennes officiella Facebook-sida med kanalens namn anonymiserat.

"Nu har jag fått chansen!!???", löd stjärnans kommentar, skriven med glimten i ögat.

Annie Lennox på Spotify.

ANNONS