Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/8

Storbråk i Kardashians inför kommande boksläpp

Snart släpps Caitlyn Jenner´s memoar. Men ex-hustrun Kris Jenner säger att allt om henne är påhittat: "Varför måste det vara så att Kris är en bitch och ett rövhål?", undrar realityprofilen i senaste avsnittet av "Keeping Up with the Kardashians", skriver Huffington Post.

Den 25 april släpps Caitlyn Jenners memoar, "The Secrets of My Life" i USA. Där beskriver hon livet från tiden som man med namnet Bruce Jenner till livet som kvinna med namnet Caitlyn Jenner.

I flera år har man sett Caitlyn Jenner i tv-rutan och hon var tidigare känd som realityprofilen Bruce Jenner, make till Kris Jenner som är mamma till systrarna Kardashians. Men efter könskorrigeringen och separationen under 2013 har relationen till ex-hustrun och döttrarna försämrats.

"Det är orimligt"

I senaste avsnittet av tv-succén "Keeping Up with the Kardashians" säger Kris Jenner sitt om den kommande boken. Och hon är inte nöjd, skriver nyhetssajten Huffington Post.

– Jag har läst den och det enda positiva hon har att säga om mig är att jag var jättebra socialt på en fest en gång, säger Kris Jenner till döttrarna Kim och Kloe Kardashian i programmet.

– Men ändå var han (sic!) gift med dig in i det längsta. Det är orimligt, säger Kim Kardashian som svar.

LÄS MER: Kardashian-rånet kan vara insider-jobb

LÄS MER: Kim Kardashian berättar om skräcknatten

– Inget av det är rimligt. Allt hon säger är påhittat. Varför måste det vara så att Kris är en bitch och ett rövhål? säger Kris Jenner och slår tillbaka mot Caitlyn Jenners påstående om att hon hela tiden vetat om kampen med könsidentiteten.

– Jag var nyfiken och frågade vad som försiggick. Då svarade hon bara "Du skulle aldrig förstå". Och i hela boken säger hon att "Kris visste. Kriss visste redan innan vi älskade". Jag bara, va?.

"Gillar de mig inte längre?"

Men Caitlyn Jenner har en annan syn på saken. Nyligen frågade hon Khloe Kardashian varför de inte var lika nära längre:

– Dagar går, månader går, ingen ringer. Ingen frågar hur det är med mig. Man kan inte låta bli att tänka på om det handlar om ens könskorrigering. Gillar de mig inte längre?

Caitlyn Jenner är biologisk far till systrarna Kendall och Kylie Jenner och styvar till Khloe, Kim, Robert och Kourtney Kardashian.

LÄS MER: Kendall Jenner utsatt för miljonstöld

LÄS MER: Ilskan mot supermodellen efter reklamkampanj

"Bruce har varit"

– Det var tufft att uppleva många nya saker så snabbt och samtidigt känna att man var tvungen att skydda mamma från vissa saker som hände. Jag tycker inte att Caitlyn är en dålig person, säger Khloe Kardashian och fortsätter;

– Du är allt jag minns. Bruce har varit. Att inte ha dig i mitt liv är en stor förlust. Min andra pappa, killen jag har vuxit upp med och som har fostrat mig har tagits ifrån mig. Men ingen låter mig känna så.

Mest läst