Soran Ismail: "Lämna Ekeroth ifred"

Efter ett par skandalomsusade år är nu SD-politikern Kent Ekeroth åtalad för ringa misshandel. Komikern Soran Ismail passar på att driva med riksdagsledamoten i en nytt videoklipp.

ANNONS
|

Riksdagsledamoten Kent Ekeroth har de senaste par åren varit i ordentligtblåsvädret efter ett antal skandaler.

Det kanske mest uppmärksammade är den så kallade "järnrörsskandalen" därSD-politikerntillsammans med sin dåvarande kollega Erik Almqvist gick runt med järnrör i centrala Stockholm, och uttryckte rasistiska kommentarermot komikern Soran Ismail.

Nu driver Soran hejdlöst med politikern i ett nytt youtube-klipp.

– Han säger att våld och hot mot politiker ökar, vilket är väldigt beklagligt. Det är också beklagligt att våld och hot från politiker ökar, säger Soran Ismail i videon.

Jämför med Hitta Nemo

I november polisanmäldes Kent Ekeroth för misshandel efter anklagelser om att ha slagit en man i ansiktet. I slutet av januari lämnade politikern sin post som internationell sekreterare och bara några dagar sedan åtalades han för ringa misshandel för händelsen i höstas.

ANNONS

LÄS MER:Soran Ismail förutspår tredje världskrig

Det hela filmades av en överbevakningskamera, något som Ismail menar inte nödvändigtvis behöver vara ett bevis för att det faktiskt skedde.

– Alla vet ju att allt på film inte är riktigt. Hitta nemo är med största sannolikhet fejk, säger han.

Tidig internetsensation

Videon, betitlad "Leave Kent alone" för osökt tankarna till en den tidiga virala videon "Leave Britney alone" där videobloggaren Chris Crocker uppmanade media att sluta kritisera den då skandalomsusade popstjärnan Britney Spears.

ANNONS