Skarsgård hyllar Håkan Hellström i New York

Håkan Hellströms första spelning i New York fick besök av NHL-spelarna Henrik Lundqvist och Viktor Stålberg. På lördagen var två andra svenska storstjärnor där och stöttade - nämligen Stellan och Alexander Skarsgård.

ANNONS
|

De svenska världskändisarna stöttar sin landsman Håkan Hellström. På fredagen var två hockeystjärnor på plats. När han gjorde sin andra utsålda New York-spelning på lördagen var en av landets just nu största skådespelarexporter, Alexander Skarsgård, på plats tillsammans med sin pappa Stellan, och de fångades på bild av enkonsertbesökare som la ut den på Instagram.

Enligt Expressen skaAlexander Skarsgård ha sjungitmed i flera av låtarna.

– Det här var fantastiskt, sa han efter konserten.

Far och son ska sedan ha hängt med på efterfesten, och enligt Expressen tyckte Stellan Skarsgård att spelningen var jättebra. Han får medhåll av GP:s recensent Johan Lindqvist som skriver "Jag villtända alla fyrar jag kan hitta" och konstaterar att lördagens konsert till och med var ännu bättre än fredagens succéspelning.

ANNONS

Även Leif Pagrotsky, Sveriges generalkonsul i New York, såg Håkan Hellströms unika framträdande och skickade ut en bild på sociala medier på Håkan när han gick på scenen.

Håkan Hellström berättade för GPinnan lördagens konsert att han hoppades att hitta något mambo-ställe med sydamerikansk musik att dansa loss på under lördagsnatten. Om Stellan och Alexander Skarsgård eller Leif Pagrotsky hängde med ut i New York-natten är oklart.

Lördagens spelning var Håkan Hellströms sista innan han ska fylla Ullevi under två kvällar i juni.

ANNONS