Sean Astin stöttar Hillary Clinton - går med i hennes kampanj

Sagan om ringen-stjärnan ställer sig bakom Hillary Clinton. Astin deltar i presidentkandidatens kampanj, och menar att Clinton är den enda man kan rösta på i valet.

ANNONS
|

Skådespelaren Sean Astin, mest känd förrollen som Samwise Gamgeei Sagan om ringen-trilogin visar nu sitt stöd för Hillary Clinton.

Astin blev tillfrågad av Clinton-Kaine-kampanjen om han ville stanna till i Green Bay som en del av valturnén. Att vara Hillary Clintons ställföretagare är inget främmande förskådespelaren som redan undervalturnén 2008 imponerades av vad han såg.

Hansa till de lokala demokraterna att anledningen till varför Clinton är den enda man kan rösta på i presidentvalet har att göra med hennesförståelse för olika frågor rörande bland annat ekonomin, samt hennes pragmatism.

Hillary Clinton det enda valet i valet

- Att stimulera ekonomin med infrastruktur och andra ren-energi-lösningar. Man tänker: Wow! Hur mycket kan man satsa utan att skada annat? Jo, det handlar om att ha en tydlig agendaoch att arbeta partiövergränsande, menar Astin.

ANNONS

Astin tror inte att Donald Trump tänker i de banorna.

- Jag tror att vårt land fungerar bäst när intelligenta republikaner och demokrater tävlar mot varandra men också arbetar tillsammans. Trump klarar helt enkelt inte av det jobbet.

ANNONS